• Weißes Metallbasis für Skulptur

  Metallbasis in schwarz oder weiß
  Steht in schwarz oder weiß

  Alle unsere Basen für Skulpturen und Kunstwerke sind in Schwarz oder Weiß erhältlich.

 • Stahl basis

 • Contemporanio, de élégante design sokkel voor kunstwerken
 • Elegante Design accessoires voor winkels en etalages
 • BTW en verzendkosten

  Onze tarieven zijn zonder B.T.W. (B.T.W. niet van toepassing, artikel 293 B van de franse CGI wet) en inclusief verzendkosten voor levering in alle landen van de Europese Gemeenschap. Voor levering aan andere landen, gelieve ons te contacteren alvorens te bestellen.

 • Contact

  Op maat gemaakt sokkels zijn tevens beschikbaar. Hiervoor kunt U ons voor meer informatie bellen op +33 (0) 673371301 of een mailtje sturen op het adres contact (at) socles-et-supports.com

 • Veilige betaling

  Mogelijkheid om te betalen per creditcard of met een overschrijving bij Uw bank.

Ik stel me even voor.

Ik heet Jan Peeman en ben sinds meer dan 20 jaar beeldhouwer in zuid Frankrijk. Een paar jaar geleden toen ik vlak voor een expositie realiseerde dat ik geen sokkels en zuilen had om mijn beelden op te kunnen zetten, is het idee gekomen om kant en klare elegante en praktische sokkels voor kunstwerken te maken en die aan andere beeldhouwers en kunstliefhebbers voor te stellen.Deze worden door een ervaren kunstsmid gemaakt.

Jan Peeman sculpteur Socles et Supports

Mijn sokkels zijn nu overal te zien, in Franse Gelerijen, in exposities in Frankrijk en België en zelfs de Ministère de la Culture in Parijs heeft mijn sokkels gekocht.

Mijn bedrijfsadres:
Socles et Supports
Boulevard du président J.F.Kennedy
13640 La Roque d'Antheron - France
N° SIRET : 343 191 078 00025
Telefoon nummer : +33 (0) 673 371 301

Lorem ipsum presta shop amet

Lorem ipsum dolor sit amet

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum