• Praktische metalen in elkaar passende sokkels en zuilen in zwart of in wit

  Sokkels voor kunstwerken

  Al onze sokkels en zuilen voor beelden en kunstwerken zijn te koop en beschikbaar in zwart of in wit...

 • Sokkes en zuilen voor kunstwerk

  Beeldhouw sokkels te koop

  Sinds enkele jaren biedt Sokkels-en-Basis elegante en praktische sokkels en zuilen van
  staal voor beelden, winkels, galerijen en kunstliefhebbers.

 • Contemporanio, de élégante design sokkel voor kunstwerken

  Contemporanio, de design sokkel voor kunstwerken.

  Deze unieke sokkel is ideaal om Uw kunstwerk te laten zien.

 • Elegante Design accessoires voor winkels en etalages

  Sokkels en zuilen voor presentatie van kunstwerk, winkels en etalages.

  Sokkels en basis speciaal ontwikkeld voor beeldhouwers, gallerijen, winkels en etalages

  Ons model Quatuor et Quatuor (S) bestaat uit 8 in elkaar passende sokkels en basis.

 • Elkkar Sokkels
 • made in europe
 • 351,60 € incl. B.T.W.
  Aanbieding!
  4 Beoordeling(en)

  Deze elegante design sokkel “Contemporanio” is van staal gemaakt en meet 100 cm hoog met een plateau van 34 cm breed. Ideaal om Uw kunstwerken te laten zien. Deze elegante sokkel voor kunstwerken is van uitzonderlijke kwaliteit. Gamaakt na bestelling.

  351,60 €
  Alleen op bestelling gemaakt
 • 351,60 € incl. B.T.W.
  8 Beoordeling(en)

  3 in elkaar passende metalen sokkels en zuilen, 90x30x30, 95x34x34, 100x38x38cm wit of zwart

  351,60 €
  In voorraad
 • 192,00 € incl. B.T.W.
  6 Beoordeling(en)

  Elegante sokkel van staal voor kunstwerken. Praktisch, licht en gemakkelijk vervoerbaar, deze sokkel verdraagt beelden van een gewicht van 50 kilo’s. De standaard afmetingen is een hoogte van 100cm met een plateau van 38 bij 38 cm. Andere maten zijn mogelijk. Bestatt in zwarte of witte kleur en kan ook zonder verf geleverd worden. Ideaal om uw kunstwerk...

  192,00 €
  In voorraad
 • 468,00 € incl. B.T.W.
  18 Beoordeling(en)

  Dit model “Penta” bestaat uit vijf  zwarte of witte in elkaar passende gigogne metalen sokkels en zuilen voor kunstwerk. Dankzij het lichte gewicht zijn deze beeldhouw sokkels gemakkelijk op te slaan en te vervoeren. De afmetingen zijn 85x26x26, 90x30x30, 95x34x34, 100x38x38, 105x42x42cm. Het gewicht dat onze sokkels kunnen dragen is 50 kilo. Op maat...

  468,00 €
  In voorraad
 • Verzendkosten

  Onze tarieven zijn zonder BTW (20%) maar met vervoer inbegrepen naar alle landen van de Europese Gemeenschap. Voor levering aan andere landen, gelieve ons te contacteren alvorens te bestellen. Voor bedrijven buiten Frankrijk komt er geen BTW bij.

 • Contact

  Op maat gemaakt sokkels zijn tevens beschikbaar. Hiervoor kunt U ons voor meer informatie bellen op +33(0)458101894 of een mailtje sturen op het adres contact (at) socles-et-supports.com

 • Veilige betaling

  Mogelijkheid om te betalen per creditcard of met een overschrijving bij Uw bank.

Sokkels en Basis: 

sokkels en zuilen voor beelden en kunstwerk te koop

Sinds enkele jaren bied Sokkels en Basis sokkels en zuilen te koop voor beelden, beelhouwers, galerijen en kunstliefhebbers. Deze sokkels en zuilen worden gemaakt in Europa en zijn van hoge kwaliteit. Wij zorgen voor een snelle levering van onze sokkels naar alle Europese landen.
Sokkels kunnen ook op maat gemaakt worden.

Ik stel me even voor:

Jan Peeman sculpteur Socles et Supports

Ik heet Jan Peeman en ben sinds meer dan 20 jaar beeldhouwer in zuid Frankrijk. Een paar jaar geleden toen ik vlak voor een expositie realiseerde dat ik geen sokkels had om mijn beelden op te kunnen zetten, is het idee gekomen om kant en klare elegante en praktische sokkels voor kunstwerken te maken en die aan andere beeldhouwers en kunstliefhebbers voor te stellen. Mijn sokkels zijn nu overal te zien, in Franse Galerijen, in exposities in Frankrijk en België en zelfs de Ministère de la Culture in Parijs heeft mijn sokkels gekocht.

Mijn bedrijfsadres:


SASU Socles et Supports


Boulevard du Président J.F. Kennedy

13640 La Roque d'Anthéron

France


N° SIRET : 813 183 159 00025

Internationaal BTW nummer:  FR 71 813183159
Telefoon nummer : +33 (0) 673 371 301

De beeldhouwer Jan Peeman

Sokkels en zuilen voor kunstwerk en beelden te koop.

Sinds enkele jaren bied Sokkels en Basis sokkels en zuilen te koop voor beelhouwers, winkels, galerijen en kunstliefhebbers. Deze sokkels en zuilen worden gemaakt in Europa en zijn van hoge kwaliteit. Wij zorgen voor een snelle levering van onze sokkels naar alle Europese landen.

Nieuwe modellen zijn nu beschikbaar voor winkels en etalages om uw produkten op een mooie manier kunt laten zien.Deze modellen bestaan in zwarte en witte kleur. U kunt ze ook ongeverfd bestellen of in een andere kleur.

Het Tertio en Tertio (S) model bestaat uit 6 in elkaar passende sokkels en zuilen en het model Quatuor en Quatuor (S) bestaat uit 8 in elkaar passende gigogne sokkels.

Vele galerij eigenaars en beeldhouwers gebruiken onze sokkels die heel gemakkelijk te vervoeren zijn en op te slaan. Onze sokkels en zuilen kunnen ook voor buiten gebruikt worden.

Het meest verkochte model van onse sokkels en zuilen Penta (het model zien) bestaat uit 5 in elkaar passende gigogne sokkels en zuilen. Er zijn nu al  meer dan 1000 Penta modellen verkocht. Andere modellen zoals Tertio (Meer informatie) bestaat uit 3 in elkaar passende gigogne sokkels voor kunstwerken, Quatuor bestaat uit 4 in elkaar passende gigogne sokkels(het model bekijken) en voor kunst liefhebbers is er ook Solitaire (Solitaire details).

Voor kunstliefhebbers zijn er ook enkele elegante design sokkels en zuilen Contemporanio en Elegance. Om een kunstwerk tegen een muur te laten zien is er onze muur sokkel.


Het is mogelijk dat de afmetingen van onze sokkels en zuilen niet voor u geschikt zijn. Neem contact met ons op voor een offerte voor aangepaste sokkels op +33 (0) 673371301 of door ons te mailen met de gewenste afmetingen op: contact (arobase) socles-et-supports.com. We kunnen ook onze basis versterken om hogere gewichten te ondersteunen. Andere kleuren zijn ook mogelijk.